CARSound Bilstereo
FAQ Odense Kundeservice Prismatch Info Søg
Eks.: Suzuki Swift eller Swift
 
Få alle fordelene
- få tilbudene før alle andre!
 
 
SØG PÅ DIN BIL
Autoradioer
Autoradiotilbehør
Højttalere
Højttalertilbehør
Forstærkere
Forstærkertilbehør
Subwoofer / Bas
Subwoofertilbehør
DSP / Lydprocessorer
Kabler & kabelsæt
Tilbehør
Bilalarmer / Tracking
Pakketilbud
STØJDÆMPNING
DEMOVARER
VORES MÆRKER
 
Sådan monteres...
Artikler
 
Om CARSound
Spørgsmål & Svar
Job hos CARSound
Tilmeld Nyhedsbrev
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Finansiering
Fragt & Levering
Returnering
LOGIN
Kontaktformular
FORSIDE »

Rainbow IL-W8F - SlimFit Bas/Mellemtoner

8" Bas-/Mellemtoner m. lav monteringsdybde

 
PR SÆT   2.299,-

Dette er et udgået produkt!
Du finder vores aktuelle
sortiment ved at klikke her
    LEVERINGSTID:    Udsolgt > Butik
 
Nærmere beskrivelse følger snarest...

Løse mellemtoner fra Rainbows IL-C-serie


Tyske Rainbow har en mangeårig tradition for at lave højttalere til specifikke bilmodeller og mærker, og i år er ingen undtagelse.
Deres helt nye Intelligence Serie er en serie af SlimFit-højttalere som er lavet med to formål for øje: De skal lyde godt og så skal de passe i så mange biler som overhovedet muligt.

For at få en højttaler til at lyde godt OG passe i så mange biler som muligt, er du selvfølgelig nødt til at bruge materialer af høj kvalitet, men du er også nødt til at vælge nogle lidt utraditionelle løsninger kombineret med standardstørrelser.

Rainbow IL-W8F - Bas-/Mellemtone er udviklet til at passe i stort set alle biler med udskæring/plads til 8" (20cm), som er den mest benyttede i biler i dag.

Neodyniummagneter der er 8-10 gange stærkere
I stedet for konventionelle ferrit-magneter så har Rainbow valgt at bruge de meget dyrere neodynium-magneter som er 8-10 gange stærkere og derfor også kan være 8-10 gange mindre for at have den samme styrke.
Derfor fylder disse højttalere langt mindre og du kan på den måde få højttalersættet til at passe i næsten alle biler.

Chassis’erne er naturligvis i EU-standard og med monteringshuller, som passer i hovedparten af den danske bilpark, så du slipper for at skulle skære i bilens originale beklædning.
På typisk Rainbow-manér, så får du som altid også en højttaler som ikke ser ud af meget: ingen chrome, ingen specielle farver eller gimmicks, blot Rainbow-lyd...og masser af den.
Som Rainbow siger: Højttalerne skal spille musik og ikke vises frem.

Kantophæng i butyl-gummi, 25mm svingspole og membranen og centerdome i naturfiber sørger for tør og hurtig bas.


Hvis du vil have opgraderet lyden i din bil på den nemmest mulige vis, så gør du det SlimFit-højttalere med Rainbows Intelligence Serie!

BEMÆRK at da dette kun er en bas-/mellemtone-enhed, så skal den kobles sammen med en separat diskant (+ delefilter) for at spille optimalt. Kan evt. også bruges til opgradering af andre/eksisterende bas-/mellemtoneenheder i bilen.


SPECIFIKATIONER:
Type: 8" (20 cm) Bas-/Mellemtoner
Effekt: 150 Watt Max / 80 Watt RMS
Frekvensområde: 40-5 kHz
Impedans: 4 ohm
Udskæringsdiameter: - mm
Monteringsdybde: 59 mm


Rainbow-højttalere = Lyd, lyd og atter lyd
Når ingeniørerne hos Rainbow går i gang med at designe en serie højttalere, så bliver der ikke ladt noget til overs til tilfældigheder. Alting foregår i et miljø af højteknologisk know-how og en lidenskab for de musikalske kvaliteter som skinner meget tydeligt igennem når musikken spiller på et sæt færdige Rainbow højttalere.
Rainbow går OVERHOVEDET ikke op i hvordan højttaleren ser ud, om den er gul eller blå eller chrome, den SKAL bare lyde BEDST MULIGT til den give pris. Basta!

Modellerne på disse sider hører til de billigste af Rainbows komponentserier, men lad dig ikke narre. Fordelen ved at have så meget udviklingsarbejde på Top-of-the-line high-end produkter som Rainbow har, ja det er at det siver ned til de mindre serier.
Udsøgt komponentkvalitet og et layout som er direkte inspireret af de større (og laaangt dyrere) serier er resultatet. Resultater som du kan nyde når du får monteret højttalerne i bilen. Og resultater som afspejler sig i testresultater. Preistipp og Testsieger er mærkater som bilstereobladene gladeligt hæfter på Rainbows højttalerserie.

  © 1999 CARSound Bilstereo - Middelfartvej 3 - 5000 Odense C - 70 70 70 47 Copyright

 
Din indkøbskurv er tom!

FIND TILBEHØRET TIL DIN BIL
Søg På Din Bil

Det siger vores kunder
Deres hjemmeside er let og oversku og billige og så er de meget hurtigt til at lever.

Jonatan Herløv

Ring til os