• Søg
 • montering_subwoofer_topbnnr.png

  Vil du selv montere en subwoofer eller skal vi gøre det for dig?

  Når du har besluttet dig for at montere en subwoofer i din bil, så er det næste spørgsmål typisk: "Er den nem at montere og kan jeg selv gøre det?".


  Svaret afhænger af hvilken type subwoofer du vælger, om den skal tilsluttes en ekstra forstærker eller har en forstærker indbygget, og om du har alt det korrekte monteringstilbehør, som skal bruges til subwooferen.

  Derudover afhænger det i høj grad af, hvor stor din erfaring er med at adskille og samle din bil.   

  Artikel billede

  Hvis du selv monterer...

  Hvis du påtænker selv at stå for monteringen, men stadig er i tvivl om om du kan gennemføre projektet, så er det vigtigt at du har 100% styr på:


  1. Samling- og adskillelse af bilen

  Du skal naturligvis vide præcis hvordan din bil adskilles og samles igen, uden at beskadige paneler og interiør, samt med hvilket specialværktøj, da det ellers kan være en bekostelig affære. 


  2. Tilslutning til forstærker eller batteri, stel og radio samt justering

  Hvis subwooferen er med indbygget forstærker, så er det vigtigt at du har den rigtige tykkelse strømkabel, samt at trækningen af kablet fra batteriet, gennem bilens torpedovæg og gennem bilen, sker uden at komme tæt på følsomme kabler. Derudover skal du have lavet et 100% stabilt og renslebet stelpunkt og med et stelkabel på max. 30 cm. Tilslutningen til radioen afhænger af om den har linieudgange eller om der skal etableres linieudgange (evt. via en Hi/Low-konverter). Til sidst skal du huske at justere forstærkerens indgangsfølsomhed korrekt, for at undgå forvrængning og i værste fald afbrænding. 

  Artikel billede

  Hvis vi monterer...

  Hvis det med selv at montere, ikke lige er noget for dig, så kan vi naturligvis gøre det for dig. 


  Aflever - Vent - Hent

  Monteringen foregår i vores afdeling i Odense, og det eneste du skal gøre er, at aflevere bilen, vente på at vi udfører opgaven og derefter hente bilen igen, når det hele er færdigmonteret.


  Inkl. personlig justering og 3 års garanti

  Vi sørger for at alt er monteret professionelt og at alt er færdigjusteret (evt. sammen med dig) når du henter bilen igen. Samtidig forlænger vi din normale garanti på de købte og monterede produkter til 3 års fuld garanti, da vi ved at alt nu er monteret korrekt.


  Kontakt os herunder for et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil.

  Artikel billede

  Få et uforpligtende tilbud på montering

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil eller har spørgsmål vedr. din bil, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.


  Klik blot på linket herunder og udfyld formularen og så hører du fra os.